somerset dating nettsiden

for den perioden du har mottatt eller har hatt tilgang til Solabladet. På Medieplattformen setter vi informasjonskapsler/cookies for: Google Analytics, google Tag Manager, google DFP. Interaksjonen / kommunikasjonen vil gjøres med den til enhver tid best egnede teknologi/metode. Spamming er ikke tillatt. Du vil i din profilinnlogging ha oversikt over hvilken informasjon du har gitt oss tilgang til. Spesielt ønsker vi å informere deg om at mange av de tekniske løsningene vi bruker for å kommunisere med deg, og som du forventer at fungerer, krever at vi lagrer opplysninger i henhold til punkt dating uten ekteskap planer 6 ovenfor. Solabladet kan i kampanjer tilby andre perioder og priser for abonnement.

Personvernerklringen utgjør et bilag til de alminnelige vilkår og betingelser for Medieplatformen, som du finner her. Du har rett til innsyn i de opplysningene som Solabladet har registrert om deg. Ved å inngå en dataoverføringsavtale med leverandøren utenfor EU / EØS som får tilgang til våre IT-system. Dersom du mener at NTF ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøre ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig. Det er viktig at man som bruker/interessent på Medieplattformen er klar over at teknologiene som nevnes ovenfor benyttes. Informasjonskapselen brukes for eksempel til å lagre innloggingsdetaljer, huske handlekurv eller registrere hvor ofte brukeren beveger seg rundt på nettstedet. Fordi du er interessert i en sport/fotball regner vi med at du er innforstått med att sportens/fotballens partnere er en viktig del av markedsplassen (vårt digitale, virtuelle torg). NTF behandler alltid dine personopplysninger i samsvar med gjeldene lovgivning. . Oppseiing kan du levera skriftleg eller via telefon. Delar av abonnementet er mva pliktig. Dersom du velger å utnytte denne muligheten, vil dine muligheter for å holde deg oppdatert om de Tjenester, tilbud eller eventer som disse aktørene tilbyr begrenses.

Du kan ikke si opp eksisterende abonnement for å tegne et nytt med kampanjepris. Rett til å kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Dine personopplysninger er passordbeskyttet og personlig informasjon du gir oss er beskyttet mot uautorisert tilgang og utlevert gjennom kryptering og ulike tekniske tiltak. Medieplattformen ønsker også å benytte tredjeparts informasjonskapsler/cookies som brukes ved for eksempel annonsetjenester (som remarketing) og "widgets" fra sosiale nettverkstjenester. Hva er personopplysninger, personopplysninger er enhver opplysning om en identifisert eller identifiserbar fysisk person.