intro asiatiske dating nettsted

gjelder blant halo-effekt online dating annet utforming, tekst, grafikk, filminnslag, bilder og andre frembringelser du måtte motta. Dersom du mister passord eller andre identifikasjonsdata, eller har grunn til å tro at uvedkommende har tilgang til din brukerkonto eller mistenker sikkerhetsbrudd, skal du umiddelbart informere NTF, og vi anbefaler deg å skifte passord. Denne retten omfatter retten til innenfor Medieplattformens rammer og formål, å bruke dine brukerdata i og til reklame, markedsføring, markedsundersøkelser, kvalitetskontroll og andre lignende formål. Alle referanser til å abonnere eller abonnement i disse Vilkårene, herunder inklusive i pkt. Vi er eier eller er rettighetsinnehaver av alle immaterielle rettigheter til Tjenestene og til det materiale som offentliggjøres ved bruk av dem. Bildet under viser ett eksempel på de Tjenester, opplevelser og interaksjoner som kan skje gjennom vår digitale plattform. Dette er grunnlag for en god og varig relasjon mellom deg og oss.

Intro asiatiske dating nettsted
intro asiatiske dating nettsted

Eksempler på kvinnelige online dating profiler, Dating tips for online dating,

Brukervennlig og rimelig CMS verktøy? Tjenestene leveres imidlertid «som de er». Slippe å kjøpe egen programvare og lre deg html, ftp osv? Mer informasjon om dette finnes i personvernerklringen. Tredjepartsrettigheter.1 Punktene 13, 14, 16 og 17 i denne avtalen gir Foreningen rettigheter som vil kunne håndheves av Foreningen,.2. Du kan si opp ditt abonnement på Tjenestene ved å logge deg inn og gå til siden Min konto og klikke på tasten "Si opp abonnement" eller sende en e-post til brukerservice på følgende e-postadresse. Der vil du også finne mer informasjon om angreretten. Vi forbeholder oss retten til å nekte betaling med kredittkort/betalingskort etter vårt eget rimelige skjønn. Personlig informasjon fornavn etternavn e-post adresse, meld deg på for nyhetsbrev, innloggingsinformasjon. Formålet med Medieplattformen er å gi våre brukere en god opplevelse av norsk fotball. Medieplattformen vil kunne tilby deg muligheter til å overføre meldinger i tilknytning til ulike elementer, inkludert e-post, meldingstavler og chatterom.3. NTF tilbyr en rekke digitale tjenester for ligaen og klubbene på og utenfor arenaen; noen knyttet til kamp/event på arenaene, og noen som lever hele året uavhengig av sted.

Teknisk support OG kontakt MED OSS.1. I det tilfelle at vi med rimelighet fastslår at du ikke tilfredsstiller disse krav, forbeholder vi oss retten til å nekte å levere Tjenestene til deg. Et brukervennlig, sikkert og gjennomtenkt CMS system for oppdateringen? Selge dine produkter gjennom nettbutikk?